Yksin

Runoilija Sanniina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Golfiin hurahtanut nainen joka purkaa iloa ja surua pöytälaatikkorunoilemalla
 

Halusin niin kovin jälleen ihastua,
perhosia vatsassa tuntea.

Etsimällä etsin sitä ihmistä,
jolla olisi sitä tunnetta.

Tutustuin, yritin ja avauduin,
mutta minne sydämeni käpertyi?

Pakotin, tuskastuin, kiukustuin.
Jäljellä odotus, en vielä luovuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih miten hyvin kerrot ... mahtava! rohkeaa..
Hauskaa synttäriä!!

Niimpä!!
Uottavan aeka on pitkä, mut se joskus palakitaan.
Nepä rakkauven tunteen perhoset onnii semmosija siivekkäetä, ett niissäi on niitä jäljitelmijä ja loppuun siipesä kuluttanneita.
Eikä aetoja ja ehjäsiipisijä ennee taho löytee mistää.

 

Käyttäjän kaikki runot