Baariruno

Runoilija Sanniina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Golfiin hurahtanut nainen joka purkaa iloa ja surua pöytälaatikkorunoilemalla
 

Niin ne vuodet vierivät,
tuhat jatkaa eteenpäin.

Olen tässä, nyt ja valmis
elämä voi antaa parastaan.

Virtaa pitkin minä kuljen,
sanomaasi vastaanottaen.

Olethan mitä näytät,
minä totuudentorvi näytän.

Olen, elän ja annan.
Näethän saman, sinulle minä elän.

Selite: 
Runo kirjoitettu isohkossa tuiskeessa Flamingon Sir Eino baarissa. Mitään muutoksia tähän ei ole tehty, vaan ihan tällaisenaan se löytyi käsveskasta. Tajunnanvirtaa sanan suurimmassa merkityksessä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot