Nimetön

Runoilija Pitami

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007
Viimeksi paikalla: 28.3.2023 11:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1992

Elämä on tätä, Ota tai jätä
 

Tunnen taas sen
Kylmän terän ihollani.
Ei, se ei satu.
Upotan kiiltävän terän
Ranteelleni. En
Valtimon päälle.
Itken.
Viillän.
Se ei sattunut taaskaan.
Vessan käsienpesu allas,
Täyttyy verestä ja
Tuskasta.
Viillän uudestaan,
Tällä kertaa
Valtimon päältä.
Hengähdän.
Painan terän
Lujemmin ranteeseeni.
Mietin, laitoinko
Varmasti jäähyvais kirjeet
Pedatulle sängylleni, kyllä.
Viillän ihan hiljaa,
Painaen kokoajan kovemmin.
Tunnen kuinka veri valuu
Kämmenelleni, sormiin
Ja siitä altaaseen.
Veren tulo
Ei lopu.
Verta, joka puolella.
Päässani pyorii..
Kunnes kaadun vessan lattialleni,
Kolauttaen paani vessanpytyn
Kanteen.
Sinne jään,
Sinne unohdun.
Muistakaa jäähyväiskirjeeni...
Anteeksi.

Selite: 
En tekisi sitä hetken mielijohteesta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot