Nimetön

Runoilija hjikyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2017 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuulen äänet kuolleiden, mutta autoa suistumaan saa en"-Kls.
 

Olen väsynyt.
Olen heikko.
Tunteeni on vuodatettu, olen antanut kaikkeni.
Tunnen olevani rikki ja kulunut, kuin vanha käytetty sydän.
Olen kuin haudattuna maahan, unohdettuna, murtuneena.

Kuka nostaisi minut ylös?
Kuka antaa voiman?

Vastaus on Herra.
Herra virkistää väsyneen, Hän on kaatuneen tuki.
Herran kanssa en uuvu, Hän vaeltaa vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot