Rakastanko sinua aina?

Runoilija hjikyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2017 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuulen äänet kuolleiden, mutta autoa suistumaan saa en"-Kls.
 

viime aikoina
on ollut vaikeaa
rakastaa

näen kuinka heität elämäsi hukkaan
kaikki moraalisi
suunnitelmasi
kaikki valuvat viemäriin

ja minkä vuoksi?
avioliiton, joka ei ehkä onnistu?
lasten, joita et ehkä koskaan saa?
vai rakkauden, joka ei ehkä kestä?

vaikka saisit kaiken tuon, missä ovat ystävät
hädän hetkellä?
jos heitä ei halua nyt elämään,
ovatko he siellä 10 vuoden päästä?

en minä ainakaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot