Nimetön

Runoilija hjikyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2017 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuulen äänet kuolleiden, mutta autoa suistumaan saa en"-Kls.
 

Ajattelevat sinun olevan rautaa
Tiedän, että olet sisältäsi pumpulia

Et arvosta itseäsi
Ja se sattuu minuun

Sinulle ei kerrota miten asiat on
Ja se suututtaa minua

Kyllä sinusta joku hyvän miehen saa rinnalleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näitä miehiä itsepäisiä

 

Käyttäjän kaikki runot