Tauon paikka

Runoilija Tulikettu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.2.2021 10:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeän noustessa sulkakynäni piirtää riimejä rujoja...
 
Kohtasin sut reittibussilla,
kolmen minuutin tauolla
pyysit savuja röökistäni,

Vitun bussikuski,
Edes silloin en saanut
hipaisua huuliltasi

Vahingosta viisastuneena,
seuraavalla kerralla
menen junalla.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hehee, tämähän oli varsin hauska :) 
Tauon paikka juu :)

Kiva runo!
 

Käyttäjän kaikki runot