Rakkauden eliksiiri

Runoilija Tulikettu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.2.2021 10:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeän noustessa sulkakynäni piirtää riimejä rujoja...
 
Etsin sua kaikkialta,
juonteista jokien,
kesän varpujen alta,
suojista latojen viimeisien

Huusin kipua kaipuun,
rakkauden puutetta kovaa
vaikka väkisin luoksesi tuun,
sääli viereesi tarpovaa

Anna mettäsi maistaa,
virvatultasi lähteen suulta
Anna et enää luotas laistaa,
pakoon en pääse nyt tuulta

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, toivottavasti kohde ymmärtää tarkoituksen.
Yleensä en lämpeä rimmaaville runoille, mutta tämä iski. Todella taidokas, saisi hyvän laulun tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot