Murenee

Runoilija Tulikettu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.2.2021 10:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeän noustessa sulkakynäni piirtää riimejä rujoja...
 
Nojaan premium-luokan autooni.
Näen kuinka tuuli repii elämäni
tarkoin valitut palaset käsistäni.

Sytytän tupakan ja nojaan
pistävään räntäsateeseen.
Tuuli pakahduttaa hengitystä,
tärisen kylmästä.

Silti,

Olen enemmän elossa
kuin ikinä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todenmakuinen.
Sanat murenee tuulessa, silti huomata elämän siivet kantaa. Himskatin hyvä ja voimakas runo.
Joskus täytyy olla ulkona huonossa säässä, niin tietää varmasti elävänsä. 
 

Käyttäjän kaikki runot