Aistin

Runoilija Tulikettu

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.2.2021 10:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimeän noustessa sulkakynäni piirtää riimejä rujoja...
 
Cee bee aa,
täyttä hepreaa
puheesi on,
katseesi uneton

Ymmärrä en
voimakkaasti koen
seurassa sun
ihastuksen sumun

Silmät kii
sanasi sun hellii
hiustesi tuoksu
aistieni kilpajuoksu

Nyt odotan,
tunnen voiman
huulesi mua lähellä
hipaisu kädellä

Kostea suukko
tunteiden joukko
valtaa mielen
rakkauden kielen
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkausruno oikeaan aikaan, oikealla sivustolla. 
 

Käyttäjän kaikki runot