Nimetön

Runoilija pimeydenlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

★ Mennyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaan voi vaikuttaa.
 

mä nuolen sun nimes
mun huulilta,
pyyhin sun kuvas
mun kasvoilta,
ja toivon että ajatus
susta katoaa
kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot