Nimetön

Runoilija pimeydenlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

★ Mennyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaan voi vaikuttaa.
 

joskus uskoin ihmisiin,
luottamus petettiin, totuuten tiputtiin,
masennushelvettiin.
ei ollut enää elämää,
pelkäsin kaikkea entistä enemmän.
joskus tuntui että kaikki kaatuu niskaan,
kuinka joku voi viellä aiheuttaa mulle lisää tuskaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot