Nimetön

Runoilija pimeydenlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

★ Mennyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaan voi vaikuttaa.
 

En uskonut löytäväni sua,
elämäni meinasi jo tuhoutua.
En tahdo luopuu susta,
elämästäni katosi kaikki tuska,
nyt olen riippuvainen aina
vain susta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä koukuttaa kun sen oikein uskalttaa oivaltaa..

 

Käyttäjän kaikki runot