Haluaisin katkaista itseni kahtia

Runoilija tuulenpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olenko se minä
     jonka peilikuva painaa saman verran mielessä
  kuin s a t a syntiä?



Missä sinä olet,
kuka sinut käski tulemaan?
Suljethan ulko-oven,
ettei valo tänne asti karkaa.


Varo lasinsirpaleita jaloissasi,
minä en täällä näe,
en tunne, enkä kuule,
mutta olen olemassa
olen kai olemassa.
 

Joinain päivinä olen katkera
(sanoisivat käärmeeksi, jos arvaisivat)
niin paljon että myrkyttäisin
elämäsi aivan täydellisesti
että tietäisit ettet voisi elää,
hengittää ilman minua.

                     Pahoittelen, etten joka hetki
voi ymmärtää, vaikka ymmärrän.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot