Mustetta sormissa

Runoilija tuulenpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olenko se minä
     jonka peilikuva painaa saman verran mielessä
  kuin s a t a syntiä?



Missä sinä olet,
kuka sinut käski tulemaan?
Suljethan ulko-oven,
ettei valo tänne asti karkaa.


Varo lasinsirpaleita jaloissasi,
minä en täällä näe,
en tunne, enkä kuule,
mutta olen olemassa
olen kai olemassa.
 

Ääneni on tajunnanvirran
taakse painunut
hakkaa korvaan kylmä ääni
tiedän ettet ole siellä

ahdistus purkautuu
suihkun alla jatkuvina
vesivanoina,
kuten joka ikinen aamu ja ilta

tämänkään sillan alta
ei kulje junat
vaikka raiteetkin nään

taas joka päivä on pimeää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runa. Lopun loppusointu toimi

 

Käyttäjän kaikki runot