Kun olotilojen paikat ovat hukassa

Runoilija tuulenpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olenko se minä
     jonka peilikuva painaa saman verran mielessä
  kuin s a t a syntiä?



Missä sinä olet,
kuka sinut käski tulemaan?
Suljethan ulko-oven,
ettei valo tänne asti karkaa.


Varo lasinsirpaleita jaloissasi,
minä en täällä näe,
en tunne, enkä kuule,
mutta olen olemassa
olen kai olemassa.
 

Iltoina väsymys painaa päätä
katsomaan alas, vaikka tietää
että sieltä löytyvät vain jalat
- ja lattia niiden alla

miksemme korottaisi ennemmin
katsetta ylös ja ajattelisi
kuinka kaunista on kun mielikuvitus
on yhtä rajaton kuin taivas päämme yllä
- vaikka katto näköä kahlitsee
tiedämme sen olevan siellä

ehkä etsimme varpaidemme alta
lattialautojen välistä
sitä helvettiä
mikä löytyy meidän jokaisen sisästä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea

 

Käyttäjän kaikki runot