Nimetön

Runoilija tuulenpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olenko se minä
     jonka peilikuva painaa saman verran mielessä
  kuin s a t a syntiä?



Missä sinä olet,
kuka sinut käski tulemaan?
Suljethan ulko-oven,
ettei valo tänne asti karkaa.


Varo lasinsirpaleita jaloissasi,
minä en täällä näe,
en tunne, enkä kuule,
mutta olen olemassa
olen kai olemassa.
 

Väsymys kiertää kehää,
ympyrää, en oikein tiedä

kun unet karkaavat
jonnekin taakse rajan
josta niitä ei kai saa kiinni
ehkä sinne nukahtamisen puolelle
ja minä pysyn hereillä.

Jospa osaisin nukkua sinun vieressäsi
hieman paremmin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih. ihana loppu varsinkin <3
Tykkäsin todella, suosikkeihin ;) --> :))

 

Käyttäjän kaikki runot