Ajatukseni tekevät u-käännöksiä

Runoilija tuulenpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olenko se minä
     jonka peilikuva painaa saman verran mielessä
  kuin s a t a syntiä?



Missä sinä olet,
kuka sinut käski tulemaan?
Suljethan ulko-oven,
ettei valo tänne asti karkaa.


Varo lasinsirpaleita jaloissasi,
minä en täällä näe,
en tunne, enkä kuule,
mutta olen olemassa
olen kai olemassa.
 

Miten voi olla
että vaikka rakastamme
samalla
olemme kuin käärmeet?

En tiedä voiko kumpaakaan sanoa martyyriksi
vai vain realistiksi
kun käyttäydymme niin sekavasti
välillä, en saa otetta

Kummallisesti on kadonnut tyhjyys sisältäni
ja ehkä se
tekee tästä kaikesta puolet kauheampaa

Joinain päivinä pelkään
ettet soita
mutta ymmärrän
etten soittaisi minäkään

Selite: 
Odottaisin katkerana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot