"Juodaan vettä"

Runoilija Ewelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

life can be a bitch.
 

Makasit mun vierelläni, silitit mun hiuksia.
Nuuskutin sun tuoksuas, pääni rintas päällä.
Olisin voinut jäädä siihen.
Olla siinä aina.
"juodaan vettä."
Menit.
Etkä tullut enää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot