Väsynyt suudelma.

Runoilija Ewelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

life can be a bitch.
 

Tyttö sulki silmänsä hetkeksi ja haukotteli. Hän oli niin väsynyt. Väsynyt fyysisesti, ja muutenkin. Hän oli väsynyt soittamaan joka ilta samanlaisen keikan, väsynyt palaamaan kotiin ja tuntemaan olonsa vain mukavaksi. Hänestä tuntui, kuin maailmassa ei olisi mitään hienoa, mitään ihanaa. Ja se kaikki johtui siitä, ettei hän voinut saada rakastamaansa miestä.
Poika käveli sänkyjen luo ja riisui t-paitansa. Hän oli juuri menossa nukkumaan, kun muutti mieltään ja polvistui tytön vuoteen viereen. Hän kumartui tytön ylle ja näki, että tämä nukkui. Poika ei kyennyt hillitsemään itseään, vaan hän sipaisi tytön mustat hiukset kasvoilta pois.
Tekisin mitä vain vuoksesi. Tietäisitpä vaan, hän kuiskasi ja pussasi hellästi Tytön poskea.
Sitten hän kääntyi poispäin ja käveli omalle sängylleen, joten hän ei nähnyt, mitä tyttö teki. Tämä avasi silmänsä, hymyili ja nosti kätensä ja kosketti juuri sitä kohtaa poskessaan, jota poika oli suudellut.

Selite: 
Ja niin se käy, se sattuu, se väsyttää.. mutta silti se saa meidät elämään. -rakkaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot