PUM PUM

Runoilija Ewelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

life can be a bitch.
 

Kerroin koko elämäntarinani ja aloin itkeä.
Otit mut kainaloon ja sanoit "oot tärkeä."
Pidit kädestä, silitit mun poskea, tahdoin sun huuliis huulillani koskea.
Muut pelas korttia, avasi korkkia, lattia syljessä minä sun vieressä.
Musiikki kuului mut näin vain sut, olit enemmän mitä olin koskaan tahtonut.
Rap soi taustalla, tunsin huules mun kaulalla.
Siirryit mun huuliin, nauroit mun suuhun just kun olin menossa matkalle kuuhun.
Kiedoin kädet ympärilles ja halusin sun sydämmes.
Vitun ujo poika, laita kätes rinnalleni ja koita.
Kuuletko? se on mun sydän.
PUM PUM.
Oon ihastunu suhun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot