Matkalla

Runoilija samiz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2010
Viimeksi paikalla: 13.4.2021 19:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.6.1984

Tehnyt tekstejä vuodesta 2008. Nyt tein tänne comeback myös
 

Matkalla ollaan minä ja muutama toveri. Kohti kotia mennään pohjoisen alku mailta niin valkoisen kauniilta ja rauhoittavilta.

Väsymys tuntuu ja raukea on olo, mutta ei yhtään kauhea ja nolo.
Mieli lepää hienoissa muistoissa kirjoittajan tän extreme reissun pirteän ja pimeän.

Uudestaan tän haluan kokea ja grillata takassa makkaraa ja katsoa hiillosta ja suunnitella seuraavia siirtoja , toivottavasti hienoja.

Selite: 
Tuli tehtyä matkalla "pohjosesta" kotiin päin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot