Hajatelma aamulla

Runoilija samiz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2010
Viimeksi paikalla: 13.4.2021 19:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.6.1984

Tehnyt tekstejä vuodesta 2008. Nyt tein tänne comeback myös
 

Selvinpäin , kun katselen sitä kauneutta elämän, josta nauttia jälleen vuosien jälkeen saan.. Sitä voi kelaa ja relaa tai pikakelata , mut et voi delata tai sitä deletoida, koska se on elämää ihka elävää ja livee,,jipjee.

Mut koita otttaa iisisti sun adhd aivoil ja tunnepääl, ettei mee kaikki jääksi ja yksinäseksi jäät jälleen melkee iäksi... Kyl se siitä elä hetkessä tässä, ja koita olla ajattelematta liikaa eteenpäin tai elää, koska täs hetkes on se juttu, mikä pitää tsiigaa eikä enää yksin spiidaa.

Selite: 
Oli pitkään suoni runon tukos, mut tänään joku suonen kohta ehkä vähän aukesi hetkeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa filosofiaa! Mun mummi aina sanoi mun äidille kun se itki mun kuollutta isää et: "Päivä kerrallaan. Elä päivä kerrallaan." Siit on tullu meidän perheen motto. Me hoetaan sitä kun tilanteet menee rankaks. Täs on jotain samaa fiilistä, vanhempien ja kokeneempien viisaita sanoja. Mul on kans pahanlaatuinen tunnepää, ja noi asiat pitäs pitää mielessä. Spiidaan tosin joskus, mut enemmänkin nyt osaan spiidaa jollekin toiselle, eikä vaan yksin.

 

Käyttäjän kaikki runot