Tunnelma Aamusta

Runoilija samiz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2010
Viimeksi paikalla: 13.4.2021 19:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.6.1984

Tehnyt tekstejä vuodesta 2008. Nyt tein tänne comeback myös
 

Katselen nurmikkoa, joka kasvaa vihreänä ja virkeenä, vaikka ulkona on kalsa.

Tuska kasvaa vähän sisälläni ja suru. Haluaisin sen leikata niin kuin nurtsikin saa kyytiä kesäisin.

Tuoksu oli vielä tyynyllä illalla, sitä haistelin ja muistelin hienoja ja herkkiä hetkiä ainutlaatuisia.

Vedän nenän täyteen pihan tuoksua, kuuntelen radiota ja katson kissaa,joka rauhassa istuu tuolilla viis huolista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot