Ajatuksia nojatuolissa

Runoilija samiz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2010
Viimeksi paikalla: 13.4.2021 19:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.6.1984

Tehnyt tekstejä vuodesta 2008. Nyt tein tänne comeback myös
 

Nojatuolissa mietin maailmaa karvainen kolli sylissäni.

Syntisenä ne toiset minua pitävät ja toiset syntinsä minulle tunnustavat.

Itseni syövereissä on myös möykkyjä ja isoja ja pieniä röykkyjä, jotka ajoittain nostavat päätään ja toisaalla nyökyttävät nöyryyttään.

Nojatuolissa on hyvä kuunnella rock and rollia ja katsella, kun kissa sylistä on vaihtanut ovelle vaatimaan ulospääsyä ja maukuu ja naukuu ja koitan sitä ymmärtää ja niin kissa minua myös.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot