Joukko tää

Runoilija samiz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2010
Viimeksi paikalla: 13.4.2021 19:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.6.1984

Tehnyt tekstejä vuodesta 2008. Nyt tein tänne comeback myös
 

Jonossa meitä on monta avun tarvitsijoita. Muovisäkki kouraan ja herkut monet meidän odotuksen palkitsee ja ravitsee.

Kassi tulee tarpeeseen monelle eri rodulle ja ihmiselle ja sukupolvelle.

Huumoria myös joukossa viljellään ja vakavuutta myös löytyy jos joku niskaan heittää sanallista löylyy.

Joukko tää hienoa on ainakin mun mielestä, kaikki elämänsä sankareita ja taiteilijoita.

Selite: 
Olin ruokaavustus paikassa katsomassa jonoa, ja alkoi päässä mietiskely ja sen pohdintana tämmönen tuli.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot