Jotain

Runoilija samiz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2010
Viimeksi paikalla: 13.4.2021 19:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.6.1984

Tehnyt tekstejä vuodesta 2008. Nyt tein tänne comeback myös
 

Jotain lätinää jostain sekunnissa toisessa ja kolmannessa.

Kun joku katsoo jossain jotakin, joka on suurta ja pientä vietävää.. Kitinää kolinaa ja nopea vilinää ja jarrutus jäljet voivat näkyä muuallakin kun kalsareissa.

Jossain kilahtaa lasi jossain sihahtaa kuohuva juoma ja ystävän kolpakko kylmä ja samalla niin saatanan lämmin.

Jollekkin se sopii ja heistä tulee ihania pikku prinsessoja ja kuninkaita ja rinssejä...mutta jollekkin se voi tehdä lopputtoman kujajuoksun kohti tuoksua kaunista, joka vie lopulta aivot kramppiin ja jalat ramppiin.

Joku huutaa sankaria, joku jossain venaa laattaa ja joku laatoittaa jo erillaisia paikkoja ihanaisia.

Jotain jossain! Näätkö sen? Mä en nää ja välil nään! Hähhähää!

22.11.2014 Samiz

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppu oli enigmaattinen ja hulvaton:D

 

Käyttäjän kaikki runot