Rakkaalleni

Runoilija Enkelin kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson kasvojasi, painan kaikki piirteesi muistiin,
jos joku päivä sut menetän, muistan sitten kasvosi.
Rakastan sua enemmän kuin mitään muuta maailmassa enkä sinusta ikinä suostu luopumaan.
Olet elämäni aurinko ja valo.
Olen elämäni aikana ollut surullinen ja loukattu.
Mutta sinun kanssasi olen saanut kokea elämäni kauneimmat asiat ja jos sinut ikinä menetän, muistelen sinua lämmöllä. Olethan sentään ensirakkauteni.
Monta vuotta olet minua jaksanut ja kestänyt, vaikka en olekaan helppo ihminen.
Olen sinulle kiitollinen että olet elämässäni.
Rakastan sinua ikuisesti <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot