Rakkaus

Runoilija Enkelin kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi rakkaus satuttaa?
Miksei rakkaus voi olla onnellista?
Kaikki ketä olen rakastanut ovat särkeneet sydämeni.
Ketä voin enää rakastaa tulematta loukatuksi ja satutetuksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkaus potee nykyisin pahaa tautia
voit rakastaa itseäsi

 

Käyttäjän kaikki runot