En jaksa...

Runoilija Enkelin kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en jaksa enää. Mun elämä menee koko ajan
huonommaksi.
Miksi sä et voi rakastaa mua niin kuin minä rakastan sinua?
Tekisin takiasi mitä tahansa, paljon enemmän kuin mitä sinä tekisit minun takiani.
Antaisin sinulle mitä ikinä haluaisit.
Mitä sinä tekisit minun takiani? Et yhtään mitään.
Rakastuin suhun heti kun näin sut ekan kerran.
Olen tehnyt paljon virheitä elämäni aikana, mutta sitä virhettä en tee, että sinut menetän.
Sinun takiasi jaksan elää.
Olet ainut hyvä asia mun elämässä.
Kiitos, että olet siinä, vaikka virheitä tekisitkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot