Nimetön

Runoilija Enkelin kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi teit sen?
Miksi petit mut vielä mun ns. kaverin kanssa?
Luulin että välität musta ihan oikeasti, mutta ilmeisesti olin väärässä.
Sanoit mulle että ollaan aina yhdessä.
Miten yksi ihminen voi muuttaa kaiken tuon?
Minkä takia? Etkö saanut multa tarpeeksi rakkautta?
Vai pitikö sun keksiä tekosyy koska et halunnut olla mun kanssa?
En saa enää ikinä tietää totuutta, mutta ehkä on parempikin etten tiedä.
Toivon kuitenkin kaikesta huolimatta että elät onnellisena missä ikinä oletkin.
Ja toivon että saat joltain ihmiseltä tarpeeksi rakkautta ettei kukaan enää joudu kärsimään takiasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot