Äläkä sano; Ole vahva.

Runoilija Umbriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




Ja rakentava kritiikki kehittää.








2 AM and I'm still awake, writing a song.
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
threatening the life it belongs to.


And I feel like I'm naked in front of the crowd,
'cause these words are my diary, screaming out loud
and I know that you'll use them, however you want to.
-Anna Nalick
 

Sanot, että olen ruma, kun itken.

Hymyilläkö tässä pitäisi?

Kun jokainen minuutti
keuhkoni huutavat sinua,

Hymyilläkö oikein pitäisi?

Kun jokainen kirosanani
tatuoituu ihoon,
sinun puolestasi.

Ja kun minulla on sittenkin,
vain yksi pyyntö.

Kanna sinä minua välillä,
edes hetki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miettisin fontteja. Mielestäni saman pitäisi tulla läpi "puhtaana" tekstinä ilman fonttivaihteluita. Jollei tule, niin tekstissä jotain vikaa. Tässä tulisi.

Bittersweet.. ♥
Tutunkuuloista :)

Kosketti syvään <3

Suosikkeihin menee!

Minusta tuntuu juuri tälle runolle.
Miksi itkusta saadaan rumaa, pelätäänkö me todella niin paljon kyyneleitä`?
Tasapuolisuus olisi toivottavaa mutta harvoin mahdollista.
Ja kaunis kiitos kommentista.

Perhana, taisi sanat tässä kadota. Haikeankaunis runo. Pyyntö sai nyyhkyttämään. (:

Koskettaa, riipaisee. Kaunista, niin kaunista.

Koskettava runo.

Nyyh, osui jonnekin syvälle <3

jokainen meistä ansaitsisi parasta.

 

Käyttäjän kaikki runot