Ketä sinä ajattelit, kun silmämme kohtasivat ilta-auringossa?

Runoilija Umbriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




Ja rakentava kritiikki kehittää.








2 AM and I'm still awake, writing a song.
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
threatening the life it belongs to.


And I feel like I'm naked in front of the crowd,
'cause these words are my diary, screaming out loud
and I know that you'll use them, however you want to.
-Anna Nalick
 

No toisaalta,

mitä minä odotin?

Niitä päiviäkö
jotka nyt hukkuvat eteläisen meren pohjamutiin

Minkäs ihminen tunteiden aallokoissa mitään mahtaa
on tässä nähty viisaimpienkin sortuvan

Kirottu olkoon katseesi
jolla minua yllytit

se toivo johti minut hulluuteen

Mielummin hullu kuin selväjärkinen
eihän tästä elämästä muuten selviä

Ei
en minä odota meille huomista

kun ei ollut eilistäkään

Mitä minä odotin?

Sinuako?

Selite: 
Kiitos inspiraatiosta, <b>F</b>.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot