Suustasi leviävät sanat ovat yhtä pahoja kuin tyhjät askeläänet

Runoilija Umbriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




Ja rakentava kritiikki kehittää.








2 AM and I'm still awake, writing a song.
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
threatening the life it belongs to.


And I feel like I'm naked in front of the crowd,
'cause these words are my diary, screaming out loud
and I know that you'll use them, however you want to.
-Anna Nalick
 

Minä en ymmärrä,
miksi sinun on nykyään niin vaikeata
katsoa silmiin ja kommunikoida.

Mutta ymmärrätkö,
kuinka pahalta minusta tuntuu,
kun pakotat sanoja suullesi.

Älä puhu ollenkaan,
jos ei ole mitään sanottavaa.

Selite: 
elleivät pahempia.
Kategoria: 
 

Kommentit

testing

Kaunis runo, puhuminen on vaikea asia.

testing

Kaunis runo, puhuminen on vaikea asia.

 

Käyttäjän kaikki runot