Sinulle

Runoilija Umbriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




Ja rakentava kritiikki kehittää.








2 AM and I'm still awake, writing a song.
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
threatening the life it belongs to.


And I feel like I'm naked in front of the crowd,
'cause these words are my diary, screaming out loud
and I know that you'll use them, however you want to.
-Anna Nalick
 

Kyllä se tästä.

Hei, kyllä se tästä.

Jos on pakko,
minä pidän sinun kyyneleitäsi helminauhassa
ja kannan niitä puolestasi.

Etkä sinä vasenkätiseksi muutu,
vaikka paljon niin yrität piirtää.
Ei aina käy niin kuin sadussa,
ei kaikille, ei hätää.

Eikä minusta ikinä enää tule ehjää.

Ei säröt ketään haittaa, jossei kokonaan
tyhjiin vuoda.

Tule tähän
itke tänään
ja itke huomenna.

Minä kyllä pidän sinua molemmilla käsillä
hennosti, mutta vahvasti.

Selite: 
Ei hätää,<b> S</b>, ainakin minä olen tässä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot