Haiku

Runoilija Umbriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




Ja rakentava kritiikki kehittää.








2 AM and I'm still awake, writing a song.
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
threatening the life it belongs to.


And I feel like I'm naked in front of the crowd,
'cause these words are my diary, screaming out loud
and I know that you'll use them, however you want to.
-Anna Nalick
 

Älä pelästy,
mutta taidan olla nyt
kiinni sinussa

Selite: 
Enkä halua liikkua.
Kategoria: 
 

Kommentit

awwie <3 varsinkin tuo 'älä nyt pelästy'

Voihan awws mitä söpötystä <3

ihana<3
tuli jotain mieleen..

Suloisen Veikeä on Haikusi.
Tykkäilen. :))

Oih, miten viehättävä yksilö! (P.S. Haikuja on kiva kirjoittaa!) ^^

Rakastan lyhyitä runoja!
niissä on niin paljon enemmän ajatusta ^^
Tämäkin Aevan ihana!
ole hyvä ja kiitos arvostelustasi!:-)

Ihana haiku. Ehkä se toinen ei lähdekkään siitä karkuun. Toteava, mukavan lyhyt.

Kiitoksia paljon kommenttistasi.

Ah, rakastuin tähän.

Alkoi hymyilyttämän, vaikka aihe ei koskaan ole helppo. Toiseen kiinnittyminen voi olla pelottavaa, ehkä vähän kuin hengittäisi itse vain toisella keuhkolla.

Parempi kertoa kuin katua. Osaisipa sitä vain noudattaa---

 

Käyttäjän kaikki runot