Perhonen nimensä
kulkijalta kuullessaan
tietää lentävänsä
lähellä kuolemaa,
hän on kauneimmillaan
Sinä kerroit minulle
kuolemattomista perhosista,
vaikka perhonen
on oppinut lentämään
kohdatakseen kuoleman
Minä en ole sinun aikuinen
perhosesi,
sinun kirjoittamasi sanat
paperilla,
minä olen poissa mielestäsi
Ikiperhosia ei ole
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
haikean kaunis ja samalla koruton runo, upea!
pidin paljon