Kesyttäjä

Runoilija 20f256a26e15e04514773878b76e01d9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2007
Viimeksi paikalla: 17.8.2019 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

kontrasti
 
Hän
Pehmitti kynteni
sai minut piilottamaan hampaani
silitti myötäkarvaan
totutti kosketukseen
 
Hän
Ei nähnyt kuinka
hurja ja armoton,
kohtuuton
olen
 
Hän
Kertoi kuinka
olen hyvä ja kiltti
suloiseksi kutsui
kehuilla kyllästi
 
Hän
 
Teki
sähinästä kehräyksen
villistä kesyn
kissapedosta
pennun vain
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot