Aukko

Runoilija 20f256a26e15e04514773878b76e01d9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2007
Viimeksi paikalla: 17.8.2019 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

kontrasti
 
Illallistan kanssasi
Sinun piikkiisi
Olet yksi kymmenestä

Kysyt mikä on syy hymyyni
Vaan kuinka sinulle kertoisin...

Ajattelen eksääni
Ajattelen, kuinka hän oli sinua
kymmenen kertaa parempi

Ja
illallistan kanssasi

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja monivivahteinen.
huikean rehellinen teksti, joka piinaa ajatuksella sekä kertojaa että lukijaa. hienoa.
 

Käyttäjän kaikki runot