Vielä piilosilla

Runoilija enkelidemoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 20.3.2023 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naimisissa onnellisesti oleva 25v plotko, joka odottaa esikoistaan! :)
 

Kylmettyneillä käsilläni
kannan kourallisen
hyljeksityn talven ruhosta

spitaalisesti se tekee lähtöään
yrittää vielä kestää
jatkaa sinnikkäästi
mutta kevään sivutuulet saavat sen kiinni

viimein

Kiemurtelevaa kuonatuulen lämpöä
kirkkaassa keltaisessa
näillä keväin alkulähteillä
keritsen aurinkolampaat
sulavaa valkeaa silmällä pitäen

enkä itke sen kuolemalle
vaan iloitsen

talvehtivien takaisin paluusta
horroksen piiloutuessa
pakkaslaivan ruumaan
seilatakseen tulvien matkassa
unohduksen maille

Minun silmäni
löytöretkeilijäni
niin malttamattomasti
etsivät ensihavaintoa

vihreän esiintulosta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot