Olethan vielä siellä

Runoilija enkelidemoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 20.3.2023 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naimisissa onnellisesti oleva 25v plotko, joka odottaa esikoistaan! :)
 

Jos sinä varistaisit itsesi elämästäni
vetäytyisin vaakunakilpeni alle
haavoittuneena
heikosti hengittäen
sen ohi ammutun
armolaukauksen jälkeen

olisin vain
haaksirikkoutuneen laivan kappale
Ikävämeren matkassa
kohti maailmoja
joissa ilman sinua

en voi selvitä
menehtymättä

en voi syntyä uudelleen

väistämätön totuus
ja...

näkisin miten elämäni tuli kuolee
kytee silmiltäni pois
enkä palon hälvettyä
polttohaudatuin pupillein
kykenisi katsomaan eteeni

niin kuin ennen

”Pelkään
sinun
menneen”

kun avaan kotimme oven

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

Kaunista.. Repivästi kuvattu pelkoa toisen menettämisestä. Muttei pidä pelätä, silloin se päivä on tuhannesti kamalampi..

 

Käyttäjän kaikki runot