Uinu uinu huomeneen

Runoilija enkelidemoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.9.2007
Viimeksi paikalla: 20.3.2023 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naimisissa onnellisesti oleva 25v plotko, joka odottaa esikoistaan! :)
 

Minä en tahdo näiden aamujen
koskaan katoavan
kun ilmenen viereltäsi
heräävänä olentona

ensihenkäyksessäni
käännyn kiinni sinuun
sillä mystisten unieni matka
tuntui taas kerran ikuisuudelta

”Yö on liian pitkä
liian pitkä aika
viipyä silmät ummessa
olla näkemättä sinua”

Kuiskuttelen
makuuhuoneemme seinäpinnoille
hiljaiset lyriikat
jotta kuulen huoneessa herttojemme
hauraat pamppailut

”Minä heräsin toistamiseen
kun sinä liikahdit rakkaani”

Uskon näiden
öiden olevan hiljaisia vahtivuorojasi

joiden aikana valvot untani
peittelet uudelleen
kun valvemaailman ulkopuoliset voimat
saavat minut liikkeeseen

lipuessani lakanoiden pinnalla
kauemmaksi sinusta
palautat minut kainaloosi
jotta saan uinua turvassa
jotta saan herätä

rakkautesi täyttämässä kodissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

Vau, tässä on lyrikkaa
nuo sinun kielikuvat, voi! <3

 

Käyttäjän kaikki runot