Reitti maailmaan

Runoilija teeu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat parempia kuin päiväkirjan kirjoittaminen. Muutama säe voi kätkeä sisäänsä kymmenien sivujen selostuksen, tunteet jotka kirjoitettuna kuulostaisivat latteuksilta, hetken voiman jonka muistaa ainiaan.

~ Kiitos paljon kaikille arvostelijoille, täytätte sateisen päivän kirjavilla sateenvarjoilla <3
 

Saatko oven auki?
Se on aika tiukasti lukossa
Jos yrität murtaa, taidan paeta
Jos yrität ikkunasta
saatat itsesi satuttaa
mutta oikein avattuna
Se on reitti minun maailmaan

Pyyhitkö jalkasi kynnysmattoon?
Vai tuletko jälkiä jättäen?
Piirrätkö kuvasi seinälle
sitten törkeästi häipyen?
Jos uskallat peremmälle
en sinua estele
Taidan silti paeta
jos liian nopeesti etenet

Haluatko tutustua huoneisiin?
Vaikka niissä pimeää onkin
Voit hapuillen tuntea pehmeyttä
laatikossa piirongin
Jos vaivaudut käymään jokaisessa
voit ehkä oppia näkemään
Mut' jos matka jää aulaan
on syytä lähteä lätkimään

Kun aikas' on mennä
lupaatko tulla takaisin?
Vai otatko ennemmin mukaasi
ja tutustutat omaan maailmaasi?
Jos kuitenkin meet yksin
lupaan etten jää kaipaamaan
Mut' jos saan sinut luokseni
en koskaan enää muuta tarviikaan

Selite: 
Miten vaikeaa on päästää ihminen omaan maailmaansa... Ja kuinka vain harva haluaa haluaa edes astua peremmälle ja oppia tuntemaan, sen sijaan että poikkeaisi vain aulassa ja luulisi sen pohjalta tietävänsä yhtään mitään. (Ja harvoin näin pitkiä ja riimitteleviä runoja väsäilen, mutta tuollainen hetken inspiraatio vain.)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot