Sormien rakkaudentunnustus

Runoilija teeu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat parempia kuin päiväkirjan kirjoittaminen. Muutama säe voi kätkeä sisäänsä kymmenien sivujen selostuksen, tunteet jotka kirjoitettuna kuulostaisivat latteuksilta, hetken voiman jonka muistaa ainiaan.

~ Kiitos paljon kaikille arvostelijoille, täytätte sateisen päivän kirjavilla sateenvarjoilla <3
 

Kai ne ikävät ajatukset tulee,
kun joudun olemaan erossa
sun niskasta ja kaulalta liian kauan.
Sitten on taas kaksinverroin
kivempaa tervehtiä korvia.
Ehkä olen päästänikin sekaisin,
kun ei ole yhtään tylsää, jos vaan
voin pitää sua kädestä ja heittää huulta.
Nyt olen taas suu hymyssä,
vaikka varpaat vieläkin kippuralla.
Silloin irtoaa jalat maasta,
kun katson sua silmiin.

Aika ruumiinosa-painotteista tekstiä,
jäiköhän jotain?
Ai niin, mun sydän rakastaa sua.

Selite: 
Näin täälläpäin, miten siellä?
Kategoria: 
 

Kommentit

:) ihana!

Suloinen, ihanan sormeileva runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot