I miss you!

Runoilija be89e9281eaf5b7db7623addc2b91b7a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.2.2013
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Tunteellinen, herkkä, onnellinen nuori nainen :)
 
ilman sua kidun tän kylmän talveni
Sä kuuntelet huolet,soittelet ja tekstaat
Saan olla oma itteni, kiitos sulle
pääsen ylös sittenki,kiitos siitä sulle
Sä oot hieno ihminen, mut vain kaverina/
Sä autoit mua kun mä olin palasina/
Haluan et kuulut elämääni, mut kaverina/
Sä autoit mut ylös, ku mä olin pohjalla/
Sä oot hieno ihminen, enkä halua sua menettää
Oon niin onnellinen ilman sua oisin hukassa
Aivan palasina sekä masennuksen partaalla
Pyyhit kyyneleeni peitit sydämestäin reiän
Annoit kätes mulle kun olin jo melkein pohjalla
Nyt pidän kädestäs kii, mut vain kaverina
En pärjäis ilman sua enkä mä haluais
En ikimaailmassa tahallani mä sua satuttais
Anteeks niist kun sua oon satuttanu
En tarkoittanut pahalla, enkä halua sun kans riidel
Anteeks niist riidoist joita ollaan aiheutettu toisillemme mielipahaks
En tarkoittanut mitään pahaa, mut mä välitän sust liian paljon
Ilman sua aina vain on mulla olo haikee
Nää lainit tulee suoraan sulle mun sydämestä
Ylämäet alamäet kaikki tullaan kyllä kestään
sä oot ainoo syy miks elää, mut vain kaverina
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot