Love

Runoilija be89e9281eaf5b7db7623addc2b91b7a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.2.2013
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Tunteellinen, herkkä, onnellinen nuori nainen :)
 

Mä oon suljettu rakkaudelta/
En tarvitse kipua/
Kerran tai kaksi oli tarpeeksi/
Se kaikki oli turhaa/
Mutta jotain tapahtui/
Ensimmäistä kertaa sydämmeni suli maahan/
Jokainen katseli ympärilläni/
Luulin että olen seonnut rakkaudesta sinuun/
Mutta en välitä mitä he sanovat/
Olin rakastunut sinuun, mutta se on haihtunut pois/
Sydämmeni tuhoutui veri suonittain/
Pidän rakkauttani suljettuina/
Yritin kovin etten kuulisi sinua/
Kuitenki tiedän että tavoitteenasi on estää minua putoamasta/
Mutta mikään ei ole parempaa kuin ryntäys joka syntyy halauksistasi/

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot