Enkeli Pilven Reunalla

Runoilija Death-Kiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sininen taivas täynnä valkoisia isoja pilviä

Minä makaan kostealla nurmella,
keskellä ei mitään

Katson taivaalle,
tirkistän silmiä

näen musta siipisen enkelin,
istumassa pilven reunalla

Enkeli on täynnä vihaa ja surua

Minun täytyy tehdä jotain,
antaa minun ilo ja onni

Sitten sen siivet valkaistuvat,
sädekehä syttyy

Se on taas onnellinen,
minä...

Olen kuihtunut kukka kostealla nurmella,
mutta sieluni on tuo enkeli

Selite: 
;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Kaunis runo, se on sydämellinen ja hyväntahtoinen. Todella sievä! *Kiitos arvosteluistasi :)

Tavallinen aihe tuo enkeli,mutta aina sellaiset runot jaksaa kolahtaa minuun.
Ihana omalla surullisella tavalla. :)

Enkeli runoja kyllä lukee mielellään,ei toinen toista pahenna,tästä luen kuin hyvä sydän sinulla on,ajattelet muitakin ja annat iloa vaikka mustat siivet olikin,siitähän onnesta ja ilosta ne valkaistu....kiitos...

Yleensä antaessaan saa..erilainen, hieno mielikuvarunosi! Pidin tästä. *kiitos*

Onni syntyy antamisesta. Näin tulkitsen tämän runon sanoman. Hienosti kirjoitettu.

Ihana tämäkin :)
Mutta sekavaa
Nätti silti <3

 

Käyttäjän kaikki runot