Mitä Haluan?

Runoilija Death-Kiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikeaa päättää...

Haluan rahaa ja valtaa,
liian yksinkertaista.

Haluan uuden auton,
liian tavallinen.

Haluan kiiltävän sormuksen,
jonka voisin pujottaa sormeesi.

Haluan sinut,
vain sinut.

En muuta halua.

Selite: 
En oikein tiedä....
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä saa, mitä haluaa...

sitä saa

mitä etsii

jos löytää

avaa ovia enemmän kuin sulkee.

tilaa?

Haluja monia.

Määränpäitä monia.

Lopulta vain-

tyhjää ilman haluja.

 

Käyttäjän kaikki runot