Avaimet Elämään

Runoilija Death-Kiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämmeni on lukittu
ruosteisella vanhalla lukolla

Siihen on vain yksi avain,
jonka hukkasin kauan aikaa sitten

Siitä lähtien minun elämäni
on ollut suljettuna

Toivoisin,
että joku löytäisi avaimen

Ja avaisi lukon jälleen

Selite: 
Ideoita pursuaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hih, en tajuu miten, mut tuli hetkellisesti mieleen kuolleen miehen kirstu elokuva. :) Kiva runo.

Tää on ihana ja toiveikas runonen! =)

kaunis. <3 (:

Kaunis <3

kaunis. <3 (:

 

Käyttäjän kaikki runot