Minun?

Runoilija Death-Kiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään aamulla,
vieressäni makaa hahmo

En tunnista,
tyttö kuitenkin

Huomaan sormessani sormuksen,
siihen kaiverrettu on

Ikuisesti sinun.

Minun?

Tytöllä on samanlainen sormessa,
ollaan sitten menty naimisiin

En voi uskoa,
että hän on minun.

Selite: 
..
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on uskottava uskomaton...

tai jatkettava vain unelmointia.

Tämä on kyllä todella jännää :o

Tässä oli mielenkiitoinen tunnelma.
Arvoituksellinen runo.
HYVÄ !

 

Käyttäjän kaikki runot